La Cafetera serveis creatius professionals
https://www.facebook.com/LaCafetera/
https://www.instagram.com/lacafeteracreatius/
Cat // Esp

La Cafetera · Col·lectiu de Pintors, Il·lustradors i Creatius


La Cafetera// és un col·lectiu de creadors visuals nascuts a finals dels anys 70 i principis dels 80 per la zona de Girona i Salt. Sorgeix com a plataforma de creadors independents que sense prejudicis sempre intenten millorar, sorprendre, i buscar la satisfacció personal i lògicament la del client.

A la web hi trobareu diferents disciplines artístiques com pintura acadèmica, il·lustració, aerografia, disseny gràfic aplicat, fotografia,murals ...

A més incorporem una nova secció STORE  , on posem a la venta pintures i il·lustracions de col·leccions pròpies de cada un dels autors.

Apart de les col·leccions personals de cada un dels integrants, La Cafetera treballa per encàrrecs ja que és una plataforma on podreu trobar i contactar amb professionals que ofereixen serveis de l'àmplia disciplina de les Arts visuals i plàstiques aplicades a qualsevol de les necessitats requerides com a client. Pintures murals per a particulars, botigues i establiments, imatge gràfica de logotips, rotulacions, papereria, aplicacions de vinils, decoració, il·lustracions i pintures personalitzades etc... tu posaràs els límits! 

MUNTATGE // MONOTICA POPUP STORE from Warehouse ink on Vimeo.

// PERFILS A LA VENTA A UNAUNICA //

Contents d'informar, que ja estan disponibles alguns dels productes dels Perfils, fets per la companya Anna Faure Cinca a la botiga Unaunica , i també les samarretes dissenyades pels components de la LaCafetera. El local el trobareu a Girona al Carrer Santa Clara 37, allà us hi esperen una bona varietat d'artícles de diferents i nous dissenyadors.
Val molt la pena anar-hi a treure el cap!

ENTÈS
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies