La Cafetera serveis creatius professionals
https://www.facebook.com/LaCafetera/
https://www.instagram.com/lacafeteracreatius/
Cat // Esp

Anna Faure Cinca

Girona 1980// Dissenyadora gràfica i il·lustradora de Girona, amb els estudis de Disseny Gràfic realitzats a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i formació de Còmic, il·lustració i animació tradicional realitzada a l'Escola Joso de Barcelona.

Després d'anys treballant per empreses del sector de les Arts Gràfiques, s'estableix pel seu compte al món de la comunicació, centrat en el disseny gràfic, la il·lustració, retolació, muntatges en els locals i web fusionant tots el seus coneixements segons demanda. 

Des de principis de 2014, forma part com a dissenyadora i il·lustradora de Patapop, una web dedicada a la venta i encàrrecs d'il·lustracions personalitzades i aplicades en vinils, quadres, paper de paret, pintura mural etc, tot un món personalitzat a la mà del client.

Professora a
l'Escola d'Art Paco Morgado de Salt.

Dissenya i Il.lustra per l'empresa 
Freepik.

Forma part del Col·lectiu La Cafetera des del 2010, aportant la part més gràfica i il·lustrativa del grup. 
La Cafetera:

www.lacafetera.cat

anna@lacafetera.cat


 
Patapop:

www.patapop.com

patapop@patapop.com  
Anna Faure Cinca:

anna-elmeubook.blogspot.com.es

www.behance.net


  ENTÈS
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies