La Cafetera serveis creatius professionals
https://www.facebook.com/LaCafetera/
https://www.instagram.com/lacafeteracreatius/
Cat // Esp

Llibre PARAÍSO CONQUISTADO

Autor // Josep Dubé Roura

Il·lustradora // Anna Faure Cinca

PARAÍSO, CONQUISTADO, VIOLADO Y CAUTIVO És un assaig sobre Ecologia Social i Ecologia Mediambiental. És una proposta d'evolució social, unitat i col·laboració per a rescatar a la família humana, recuperar l'Art de viure i fer possible el canvi cap a l'equilibri i la sanació del nostre ressò-sistema Terra. Particular recorregut a la nit fosca de l'ànima de la història de la humanitat, a la trobada de tots i cadascun dels fragments de consciència. Des d'una perspectiva honesta i sincera, aquest assaig pretén servir de guia en l'heroic viatge de reconstrucció de la nostra vertadera identitat. Contagiar i motivar per a permetre que parle el cor reprimit, que expresse el seu dolor l'ànima violada, i a colp d'autenticitat, cures i compassió amb les ferides, rebrot de nou l'Ésser humà que habita en cada individu.

“A l'interior de l'ésser humà captiu hi ha un volcà que necessita ser atès, i en ell resideixen les claus per a resoldre tots els problemes”

En el llibre oferisc mapes per a dissenyar un present i un futur ètic i múltiples evidències de com ha sigut i com serà la nostra existència si no fem el necessari per a canviar el rumb.Hi ha camins per a eixir del laberint, però necessitem mapes, trucs, estratègies i salconduits per a desembarassar-nos de la por, la culpa, la vergonya, el desamor, la mentida, la ignorància i el materialisme. I també la informació necessària per a resoldre les endevinalles i superar les proves que trobarem en el camí de tornada a casa, que ha sigut conquistat i està ple de paranys mortals.

“Per arribar a l'alba és necessari recórrer
el camí de la nit?”

Paradís conquistat, violat i captiu és un llibre imprescindible ple de llavors de nova vida, que aporta solucions per aconseguir la llibertat individual i col·lectiva, i suposa un necessari bufo d'aire fresc pels qui valoren molt positivament les obres d'índole independent.
 


 
Si aquestes interessat, veu a contacte i et redirigim a la pàgina de l'autor?

Editat per: Cultiva Libros.
Format: 16x23,5cm, de 372 pàgines.
Portada: a tot color a les dues cares.
Solapa: 8cm.
Enquadernació: Fressada i en tapa tova.
Paper interior:  90gr.

Preu: 20 €ENTÈS
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies